Astazi BenQ a anuntat primul monitor hibrid de gaming cu tehnologia G-SYNC, este vorba de XL2420G – primul monitor din seria de gaming echipat cu un procesor hibrid. 

 Noul monitor Benq permite utilizatorilor sa schimbe cu usurinta intre modul Clasic si cel G-SYNC, modul G-SYNC livreaza o viteza fara precedent pentru a oferi imagini fluide chiar si in scene de actiune. Monitorul BenQ XL2420G devine astfel cea mai buna alegere pentru cei care vor ce este mai bun din ambele categorii.

BenQ XL2420G„După lansarea tehnologiei NVIDIA G-SYNC, am fost surprinși de nivelul de interes pentru un monitor BenQ care să o încorporeze. Însă nu ne-am dorit să venim doar cu un monitor G-SYNC, ci am vrut să aducem utilizatorilor cel mai bun produs din segment, pentru că fiecare monitor BenQ este creat special pentru a livra cea mai bună experiență de gaming”, spune Peter Huang, Director General pentru BenQ Technology. „Astfel, noul XL2420G reprezintă o provocare pentru noi de a face ceva cu totul nou, un motor hibrid caracterizat de perfecțiunea care scoate la iveală un superlativ BenQ și un superlativ pe segmentul G-SYNC.”

De asemenea in modul G-SYNC, ULMB poate fi folosit (Ultra Low Motion Blur). In modul Clasic poti folosi evident toate tehnologiile care au fost implementate pana acum la fratiorii sai mai mici (XL2430T, XL2420Z, etc)

Monitorul BenQ G-SYNC XL2420G va fi disponibil incepand cu luna ianuarie.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.