Astazi, BenQ a lansat trei modele de solutii de proiectii wireless. Este vorba de Kit-ul Wireless Full HD, adaptorul Qcast si Kit-ul Quick Wireless. Cele trei modele se incadreaza perfect in cele trei categorii: entry-level, mainstream si high-end.

quick wireless kit2Cu modelul entry-level sau Kit-ul Quick Wireless veti putea proiecta orice fisier din gama Office (.ppt, .xls etc) cat si poze, texte, pdf-uri si live feed de la camera web. El este disponibil in varianta de stick USB si se poate conecta la tableta/smartphone prin Wi-fi sau prin conectarea rapida facuta de NFC. Nu are nevoie de drivere si este compatibil cu dispozitivele iOS si Android prin intermediul aplicatiei QPresenter Pro APP. In aproximativ 10 secunde smartphone-ul/tableta face sync-ul si practic se realizeaza un fel de screen mirroring. Kit-ul Quick Wireless este un accesoriu standard pentru modelele MH680, MX666 si MW665, insa poate fi achizitionat separat si utilizat impreuna cu proiectoarele BenQ ce suporta functionalitatea wireless USB.

high-endModelul mainstream sau Adaptorul Qcas, de altfel modelul meu preferat, are posibilitatea de a proiecta orice fisier din gama Office, poze, texte si live feed de la camera web insa de asemenea va veti putea uita la filme in 1080p necompresat. Din pacate nu va veti putea juca deoarece are un mic delay. Adaptorul Qcast este compatibil cu proiectoarele ce integreaza optiunea de conectare HDMI/MHL. El are o latima de banda de 40Mpbs, si este compatibil cu functia Display Mirroring pentru dispozitivele cu sisteme de operare Android (Miracast), iOS si Windows 8(WiDi). Evident el are suport pentru conectare rapida prin intermediul tehnologiei NFC.

high-end2High-end-ul lansat astazi este Kit-ul Wireless Full HD are posibilitatea de transmisie fluida dintr-o camera in cealalta, chiar si cand proiectorul se afla la o distanta de 30 de metride sursa de semnal. El are o latime de banda de 145Mpbs cu patru antene. De asemenea, dispune si de tehnologia DFS Anti-Interference pentru reducerea interferentelor cu alte semnale wireless si de sunet audio digital pe 5.1 canale prin HDMI 1.4a. Filmele sau jocurile sunt transmise fluid, fara latenta, cu o calitate a imaginii Full HD 1080p 3D si sunet corect chiar si atunci cand proiectorul nu este in aceeasi camera cu sursa de semnal. Kit-ul sustine pana la doua surse HDMI si doua ecrane digitale care pot afisa acelasi continut in doua camere diferite si iti permite sa controlezi sursa de semnal de la distanta. Kit-ul este accesoriu standard pentru proiectorul BenQ W1070+W si accesoriu optional pentru modelele BenQ W1070+ si BenQ W1080ST+.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.