XL2411T, dezvoltat împreună cu gameri profesionişti, aduce pasionaţilor de shootere un timp de răspuns redus la 1 ms şi rată de refresh 120Hz. Monitorul 3D ready, cu display de 24” Wide, vine echipat cu tehnologia Black eQualizer, modul FPS, Display Mode, Smart Scaling, şi are un contrast dinamic de 12 000 000:1.

XL2411T este monitorul oficial al turneului global de sporturi electronice şi câştigător nerivalizat al unor premii recunoscute mondial.

Seria XL de monitoare este realizată în colaborare cu jucători profesionişti de Counter-Strike şi asigură performanţe deosebite şi caracteristici de top care dovedesc utilizatorului că detaliile speciale îmbunătăţesc experienţa de gaming.

Rata de refresh de 120Hz asigură evitarea întârzierilor de imagine, iar toate detaliile jocului vor fi redate cu uşurinţă. Tehnologia super rapidă de procesare a imaginilor permite jucătorului să observe cu uşurinţă fiecare mişcare a oponentului său şi aduce pasionaţilor de jocuri un plus de acţiune şi realism.

În plus, răspunsul rapid de 1ms şi întârzierea cadrelor de numai 0.001 oferă un plus de acţiune şi o tranziţie lină între imagini, fără efectul fantomă creat pe monitoarele cu un timp de răspuns mai ridicat.

Funcţia Black eQualizer evidenţiază detalii importante ale imaginii prin sporirea vizibilităţii în zonele întunecate fără a supraexpune zonele luminoase, permiţându-le jucătorilor să depisteze oponenţii în momente critice ale luptei.

Cu funcţia Display Mode, jucătorul poate ajusta diagonala display-ului de la 17″ (4:3) până la 24″W (16:9), iar cu opţiunea Smart Scaling se poate personaliza dimensiunea imaginii.

Modul de redare FPS (First Person Shooter) realizat în colaborare cu gameri profesionişti oferă nivelul optim de luminozitate, contrast, claritate şi balanţă a culorilor chiar şi în situaţii obscure, astfel încât utilizatorul să beneficieze de cele mai bune imagini care îi dau un avantaj considerabil în faţa adversarilor.

Noul BenQ XL2411T este certificat NVIDIA® 3D Vision™ 2, cu noua tehnologie NVIDIA 3D LightBoost™, pentru gaming şi entertainment de excepţie, fără a pierde realismul total.

Gama monitoarelor adresate pasionaţilor de shootere este completată de modelul BenQ XL2420TX, ce dispune de o rată de refresh de 120 Hz şi un timp de răspuns de 2 ms. Modelul BenQ XL2420TX este echipat cu tehnologia Black eQualizer şi încorporează tehnologia NVIDIA 3D LightBoost, având intern şi emiţătorul InfraRed. BenQ XL2420TX dispune în pachet şi de o pereche de ochelari NVIDIA 3D Vision 2.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.