Black Mesa primeste remaster si pentru capitolul Xen din Half Life 1

Written by  // 27 December 2016 //
(1 Vote)
  Black Mesa primeste remaster si pentru capitolul Xen din Half Life 1
  Ai jucat Half Life 1 la sfarsitul secolului XX si ai chef de o doza de nostalgie remastered? Black Mesa aduce si ultimul capitol din joc pe masa.

   

  Half Life 1 este un FPS apocaliptic care a iesit pe piata in '98... de fapt, e imposibil ca cineva sa nu cunoasca jocul, asa ca o introducere ca asta ar fi de prisos. Cel putin cei care au prins jocurile in voga din acea perioada, printre care se afla, desigur, si Half Life 1.

  In 2012, o echipa third party a decis ca e timpul sa aduca noul engine Source si in Half Life 1, asa ca au inceput sa faca remaster jocului. Pana in 2015, intregul joc in afara de capitolul din dimensiunea Xen fusese refacut, spre bucuria jucatorilor avizi de Half Life.

  Acum cateva zile, echipa de developeri a anuntat ca si Xen este in development, dovada fiind prima poza pe care o vedeti mai jos. De asemenea, au dezvaluit ca lansarea se va face undeva in vara anului 2017. Black Mesa fusese initial gratuit pe Steam, dar acum costa aproximativ 20 de euro.

  Mai jos aveti si un full gameplay, daca vreti sa vedeti cam care e atmosfera in Half Life 1 remastered.

  1

  Last modified on Tuesday, 27 December 2016 17:45

  Bolog Paul

  Jucator competitiv de Battlefield 4 si mai nou de Overwatch, imi umplu o parte din timpul liber de-alungul anilor de studiu la Drept cu o doza de IT.

  You are here: HomeNews Black Mesa primeste remaster si pentru capitolul Xen din Half Life 1