1d7fcall-of-duty-black-ops-2-details-revealed-300x300Operaţiunile negre ne vor trimite într-o fascinantă călătorie în viitor de data aceasta. Sincer să fiu, m-am mirat puţintel la alegerea cronologiei. În stilul clasic Activision, mă aşteptam să văd o altă vizită pe undeva prin vremurile Războiului Rece, însă iată că nu este tocmai aşa.

Cu alte cuvinte, Black Ops 2 ne va pune în picioarele unor soldaţi ai viitorului apropiat.

După spusele Game Directorului, Dave Anthony, Call of Duty: Black Ops 2 va ieşi complet din convenţia francizei cu o campanie open ended care va permite jucătorului libertate în a îşi alege misiunile, personajele cu care va interacţiona, cine trăieşte, cine moare ş.a.m.d.

În plus, Black Ops 2 va veni cu un mod nou de joc numit Strike Force. Acest mod de joc va oferi jucătorilor o hartă interactivă a lumii în care diverse misiuni pot fi completate, a căror rezultat se va găsi şi în campanie.

Acum observ că acest sistem este similar action RPG-ului Mass Effect 3, mai ales prin faptul că pentru prima oară în cazul francizei, anumite misiuni te vor lăsa la comanda unui mic pluton de soldaţi.

Cei interesaţi de multiplayer vor trebui să aştepte, singurul lucru oficial declarat până acum fiind spusele Game Designer-ului, David Vonderhaar: „Multiplayer is a one size-fits-all solution. We’ve stripped the game back a lot and started from a very core place”. În traducere liberă, există o mică şansă ca Black Ops 2 să revină la abordarea lui CoD4.

În orice caz, recunosc că Treyarch m-a făcut curios, oare ce aşi mai au ei pregătiţi în mânecă şi cum plănuiesc să ţină o licenţă obosită în viaţă? Vom vedea, dar pentru moment puteţi viziona trailerul de debut mai jos.

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.