Daca zilele trecute va anuntam ca Gran Turismo 6 a iesit pe piata mondiala, acum este momentul sa va delectam privirile cu una din masinile extravagante cu care veti putea concura in joc: BMW M4 Coupe.

Desi oficial si in forma reala autoturismul M4 Coupe va fi lansat abia in 2014, posesorii jocului GT 6 vor putea face un drive test virtual dupa update-ul lansat de Polyphony Digital Inc.

„Suntem foarte bucuroși că putem lansa „virtual” noul model BMW M4 Coupé în Gran Turismo 6,” declară Dr Friedrich Nitschke, președinte BMW M GmbH. „BMW M4 Coupé transpune tehnologia din spatele mașinilor sport de pe pista de curse pe străzi, iar miile de ture pe legendarul Nürburgring Nordschleife – cel mai solicitat circuit – au pregătit noul model pentru această tranziție. Aștept cu nerăbdare să descopăr cum a reușit Gran Turismo să capteze esența noului model pe același circuit pe care a fost și testat.”

Noul parteneriat al gigantilor de la BMW vrea sa cimenteze imaginea de inovatori pe termen lung a companiei, care se afla la a cincea generatie de automobile sport apartinand filosofiei M. De partea cealalta, Polyphony vrea sa-si rasplateasca fanii fideli care au jucat seria Gran Turismo pe parcursul a 15 ani, prin introducerea acestui concept car cu motor turbo dotat cu sase cilindrii. La 431 de cai putere si cu o greutate de 1.497 de kg, masina pare mai degraba un avion decat un vehicul pe 4 roti. Datorita noului motor fizic din GT 6, veridicitatea e la ea acasa, masina fiind conturata pana la cele mai mici detalii aidoma copiei din realitate.

„Este minunat să poți aduce la viață un nou autoturism și aș dori să le mulțumesc celor de la BMW pentru încrederea acordată, prin furnizarea tuturor datelor de care am avut nevoie cu scopul de a crea BMW M4 Coupé. Mașina este fantastică. M-am simțit extrem de privilegiat deoarece am avut ocazia să testez noul model pe circuitul Ascari, chiar în timpul lansării Gran Turismo 6. Sunt convins de faptul că fanii vor avea parte de aceeași experiență incredibilă și că se vor simți la rândul lor onorați de a fi printre primii care testează noul BMW M4 Coupé.”, a adaugat Kazunori Yamauchi, președinte al Polyphony Digital, care a avut onoarea de a testa un model de BMW M4 Coupe pe pista de la Ascari Race Resort, in candrul lansarii oficiale a jocului Gran Turismo 6, ce a avut loc la Ronda, Spania.

Mai multe detalii despre jocul Gran Turismo 6 puteti gasi aici.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.