Au trecut vreo trei săptămâni de la lansarea noului bundle Never Settle Forever de către AMD şi iată că Nvidia răspund prin a lansa o nouă campanie menită să convingă potenţialii clienţi că un GeForce nou reprezintă cea mai bună alegere.

La fel ca prima campanie de acest fel organizată de Nvidia, este vorba de trei jocuri din categoria Free-to-Play. Noua campanie le oferă celor care achiziţionează una dintre plăcile grafice participante credite echivalente cu 83 RON în fiecare dintre cele trei jocuri incluse în campanie. Mai exact, este vorba de 465 Platinum în Warframe, 1 Million Astral Diamonds în Dungeons and Dragons Neverwinter şi 2600 Gold în Marvel Heroes. Această ofertă este disponibilă în cazul în care achiziţionaţi orice laptop cu placă grafică GeForce din seria 700M sau orice placă grafică GeForce GTX 650 pentru desktop de la oricare dintre magazinele participante (PC Garage, eMag, Altex si Media Galaxy).

În cadrul aceleiaşi campanii puteţi să primiţi gratuit următorul joc din seria Batman, mai exact Batman: Arkham Origins, dacă achiziţionaţi oricare dintre următoarele plăci grafice GeForce de la magazinele participante (PC Garage, eMag, Altex şi Media Galaxy): GTX 660, GTX 660 Ti, GTX 670, GTX 680, GTX 760, GTX 770 sau GTX 780.

Noul joc din seria Batman urmează să fie lansat pe 25 octombrie 2013 şi va folosi tehnologii de ultimă generaţie, precum DirectX 11, Nvidia TXAA şi Nvidia PhysX. Mai jos aveţi un trailer al jocului:

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.