Call of Duty, jocul de anul acesta, a primit un spoil destul de interesant intr-un document de pe internet.

Activision Blizzard au tinut sa se laude cu rezultatele jocurilor lor de anul trecut si, intr-adevar, este de apreciat.

Dar trecand ochii printre randuri, privirea ne aterizeaza pe ultima mentiune facute in tabel la franciza Call of Duty: „Tiltul din 2017 va aduce Call of Duty inapoi la radacinile sale”.

Acum am putea vorbi foarte metaforic si sa spunem: „Pai cat de adanc ne duc radacinile astea? Pana la Call of Duty 1, 2… 3?” Call of Duty 3, care a fost lansat doar pentru console. Sa nu ne speriem, ar fi culmea.

Care e, totusi, ideea centrala? Ei bine, toate jocurile Call of Duty, pana la Call of Duty: Modern Warfare, au avut ca tematica cel de-al Doilea Razboi Mondial. Raspunsul e destul de clar, mai ales dupa alte leak-uri facute de Sledgehammers, developerii anuntati pentru titlul de anul acesta, care au oferit un teaser cu interiorul unui ceas, sugerand o intoarcere in timp, dar si o poza cu cun Colt 1911, pistol folosit si in cel de-al Doilea Razboi Mondial de catre armata Statelor Unite ale Americii.

Un joc cu cel de-al Doilea Razboi Mondial ar fi aer curat pentru jucatorii francizei, asta dupa ce Call of Duty: World at War a fost ultimul joc cu aceasta tematica.

Call of Duty 2017

Sursa

 

Similar Articles

2 thoughts on “Call of Duty se reintoarce la radacini in 2017

  1. In sfarsit !…si-au dat seama ca atatea „zburaturi” te-ngroapa pana dai cu ochii de radacina :)…vorba aia- „Nu tot ce zboara, o sa se mai cumpere”. Lasa-ma frate sa zbor in BO, UT, QA sau in „Taitanfol”, pana nu mai pot !.. dar p-asta nu-l „dezlipi” de la pamant !.. acolo unde era , adica pe sol, era bine !..noroc cu „Remaseratu”:)..ca avem unde sa ne tragem gloante-n capatzana, linistiti, cu un pahar de „ciuco” in fata…Of, of…. Suntem batrani ,taica, nu ne mai tin incheieturile……

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.