Baietii de la Infinity Ward au scos-o bine la capat cu lansarea Call of Duty: Infinite Warfare, cel mai probabil datorita remaster-ului pentru Modern Warfare.

 

Daca am luat 10 jucatori de FPS-uri si chiar ex-jucatori de Call of Duty, nu stiu la cati le-ar mai surade tematica pe care franciza a mers de vreo 4 titluri incoace. Lumea s-a plictisit de SF-uri, si poate cea mai buna dovada este reprezentata de felul in care a fost primit trailer-ul CoD:IW pe YouTube fata de cel de la Battlefield 1.

Dar ca sa revenim la Infinite Warfare, dupa o perioada in care a stat in beta (mai mult pe console, ce-i drept), este lansat world-wide, asadar si in Romania.

Pe partea de story-line ni se prezinta un razboi care are loc in sistemul solar, fiind parasite limitele Terrei. Protagonistul preia o pozitie de capitan, care il pune in fruntea unei nave, dar si impotriva unui inamic solid.

La capitolul multiplayer, avem mecanici noi de gameplay, dar si arme si abilitati ce n-au mai fost pana acum prezente in vechile titluri.

Desigur, piese de rezistenta este remaster-ul lui Call of Duty: Modern Warfare, atat pe partea de campanie, cat si pe partea de multiplayer – cu 10 harti care ar trebui sa trezeasca nostalgia in sufletele noastre de CoD-isti old school.

Call of Duty: Modern Warfare Remastered* este inclus în următoarele versiuni Call of Duty: Infinite Warfare:

  • Legacy Edition și Digital Legacy Edition – Includ atât Call of Duty: Infinite Warfare, cât și Call of Duty: Modern Warfare Remastered.
  • Digital Deluxe Edition – Include Call of Duty: Infinite Warfare, Call of Duty: Modern Warfare Remastered și Season Pass-ul.
  • Legacy Pro Edition – Include Call of Duty: Infinite Warfare, Call of Duty: Modern Warfare Remastered, Season Pass-ul, carcasă SteelbookTM, coloana sonoră a jocului, dar și conținut digital adițional.

Infinite Warfare și Infinite Warfare Legacy/Legacy Pro Edition, incluzând Modern Warfare® Remastered, sunt acum disponibile pentru PlayStation® 4, Xbox One și PC la retailerii din Romania cu prețuri începând de la 199.90 RON.

Pentru lansare nu avem un trailer in sine, ci un Danny McBridge vs. Michael Phelps. Cel mai bine va uitati la video:

http://www.youtube.com/watch?v=NVo6SkRpcEg

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.