Acum cateva zile se scursese prima informatie despre urmatorul Call of Duty. Se credea ca Infinite Warfare este numele lui si asa s-a si dovedit intr-un final.

Call of Duty: Infinite Warfare se va lansa pe 4 noiembrie, acaparand jucătorii intr-o poveste de razboi care, pentru prima data in istoria francizei, se intinde dincolo de granita planetei noastre, in vasta intindere a sistemului solar.

Pentru unii suna interesant, pentru mine suna doar a Shattered Horizon. Bineinteles ca nu v-a avea nicio legatura cu acel joc deoarece trebuie sa fie jucabil:).

“Anul acesta, onoram mostenirea lasata de Call of Duty propulsand jucatorii pe noi culmi,” a afirmat Eric Hirshberg, CEO al Activision Publishing. “Call of Duty: Infinite Warfare este un spectacol nou, indraznet, din partea studioului care ne-a dat atat jocul initial Call of Duty, cat si Modern Warfare, dar este in acelasi timp si o calatorie la o scara atat de mare si ambitioasa incat numai Call of Duty ar fi fost in stare sa se prezinte la un asemenea nivel. In plus, Call of Duty: Modern Warfare Remastered este unul dintre cele mai indragite jocuri din toate timpurile acum renascut pentru o noua generatie. L-am refacut cu multa pasiune, cu o grafica noua si un realism care pur si simplu nu era posibil cand s-a lansat originalul. Va fi un an nemaipomenit pentru jucatorii de Call of Duty. ”

 

Ce ma intriga pe mine este de fapt anuntul lui Modern Warfare Remastered. Practic, au luat COD 4 si l-au actualizat la engine-ul din zilele noastre.

Va include si Prestige si toate chestiile clasice pentru publicari (jucatorii de meciuri publice).

M-am uitat prin FAQ-ul lor si am gasit doua intrebari super interesante:

6. How can I get Call of Duty: Modern Warfare Remastered?
Call of Duty: Modern Warfare Remastered is only available through the Legacy, Legacy Pro, and Digital Deluxe editions of Call of Duty: Infinite Warfare.

12. Will Call of Duty: Modern Warfare Remastered have dedicated servers?
Yes, it will.

Prima este trista pentru ca sunt o gramada de jucatori care ar vrea sa joace doar COD 4. Insa, raspunsul pentru a doua intrebare este un adevarat deliciu si ma face mai curios decat de Infinite Warfare:).

 

Revenind la Infinite Warfare, acesta va fi disponibil in mai multe varianta pentru PC, PS4 si XBOX One:

  • Legacy Edition și Digital Legacy Edition – Includ atat Call of Duty: Infinite Warfare, cat si Call of Duty: Modern Warfare Remastered.
  • Digital Deluxe Edition – Include Call of Duty: Infinite Warfare, Call of Duty: Modern Warfare Remastered si Season Pass-ul.
  • Legacy Pro Edition – Include Call of Duty: Infinite Warfare, Call of Duty: Modern Warfare Remastered, Season Pass-ul, carcasa SteelbookTM, coloana sonora a jocului, dar si continut digital aditional.

{gallery}/2016/news/05-mai/02/codiw:171:105:0:1{/gallery}

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.