Pana acum se cunostea ca doar daca vom face preoder la CoD:IW vom primi remaster-ul pentru Modern Warfare, dar se pare ca o clarificare a schimbat felul in care vor sta lucrurile.

 

Directorul Raven Studios, David Pellas, a facut o declaratie legata de remaster-ul pentru Modern Warfare care initial se stia ca poate fi obtinut doar prin precomandarea Call of Duty: Infinite Warfare, aspect care a nemultumit multa lume in prima faza.

Totusi, anumite persoane erau destul de sigure de ele pe internet cand afirmau ca dupa o anumita perioada jocul va putea fi cumparat separat – si au avut dreptate intr-o masura. Jocul va putea fi cumparat separat cu 10 harti in loc de 16, celelalte 6 harti fiind un bonus pentru cei care vor face preorder ultimului titlu din franciza. Cele 6 harti lipsa vor putea fi cumparate si de cei care achizitioneaza doar remaster-ul, insa contra-cost.

„Am anuntat ieri ca vom oferi 10 harti [pentru cei care cumpara doar remaster-ul], si asta este inca adevarat. Anuntul de azi este ca cele 6 harti ramase vor fi obtinute fara niciun cost aditional de cei care fac precomanda pentru Infinite Warfare”.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.