Iată că Metro: Last Light a reuşit să supravieţuiască morţii publisher-ului THQ şi atât criticii, cât şi utilizatorii au primit un joc bunicel cu o poveste foarte bună. Dar ce DLC-uri ni se pregătesc pentru viitor?

Primul DLC pentru Metro: Last Light, Ranger Mode, a fost răsplata pentru cei care au avut încredere şi au făcut precomandă. Acesta îndepărteaza HUD-ul, resursele devin mult mai greu de găsit şi atât jucătorul, cât şi inamicii, au damage crescut, toate pentru a oferi o imersiune cât mai bună. În afară de acest mod nou de joc, mai sunt incluse 100 gloanţe şi o puşcă de asalt rusească, AKSU.

Restul DLC-urilor anunţate pentru Metro: Last Light sunt incluse în Season Pass, preţul acestuia din urmă fiind de 14.99 Euro pe Steam, 1200 puncte Microsoft pe XBox Live sau 11.99 Lire Sterline pe PlayStation Store.

Faction Pack este primul DLC anunţat să apară, cândva în luna iunie. Atât acesta, cât şi Chronicles Pack, vor include misiuni noi pentru modul single player, al căror scop este să prezinte detalii noi despre universul şi povestea din Metro: Last Light. Aceste misiuni vor fi jucate din perspectiva altor personaje decât Artyom.

Tower Pack, cel de-al treilea DLC inclus în Season Pass, o să includă o provocare unică în modul single player pentru veteranii Metro.

Ultimul DLC anunţat este aşa-zisul Developer Pack. 4A Games au comunicat despre acesta doar că le va permite jucătorilor creativi să exploreze lumea din Metro mult mai în detaliu, cu ajutorul unor unelte interesante (sună a level editor, dar nimic nu este sigur deocamdată).

În afară de cele patru DLC-uri, Season Pass-ul pentru Metro: Last Light include şi accesul instantaneu la o armă numită Azbats (un fel de mariaj perfect între mitralieră grea şi shotgun) pe care puteţi să o vedeţi în acţiune în videoclipul de mai jos:

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.