ASUS vine cu inovatii peste inovatii in noul an, iar ele au fost prezentate la o conferinta de presa la International CES 2015. Pot sa spun cu mana pe inima ca sunt destul de impresionat, si abia astept sa vad daca pot pune mana pe ele.

ASUS a prezentat lumii noile lor creatii la International CES 2015, iar noi suntem aici sa va spunem cate-ceva despre ele. In primul rand avem ASUS Transformer Book Chi.

ASUS Transfromer Book Chi este un 2 in 1, „ca cafeaua”. Initial este un laptop subtire, facut din aluminiu cu ecran cu rezolutii WQHD si un procesor Intel Core M puternic, si printr-o miscare rapida din incheietura se transforma intr-o tableta mirifica, multumita prinderii magnetice.Vine in trei forme: T300 Chi, T100 Chi si, T90 Chi, diferenta fiind la marimea si grosimea, avand 12.5 inch cu 7.6mm, 10.1 inch cu 7.2  si respectiv 8.9 inch.

asus transformer book t300 chi

Mai avem ASUS ZenFone 2, care este un nou smartphone din gama ZenFone. Vine cu un procesor Intel Atom Z3580, 4GB Ram, camera PixelMaster de 13mp si cu modemul LTE pentru conectivitate 4G/LTE foarte rapida.

Cu un design nou si provocator, carcasa care subtiaza marginea pana la 3.9mm, ecran Full HD de 5.5 inch si bateria de 3000mAh, se poate spune ca este o minunatie de telefon.

asus zenfone 2

Iar in ultimul rand avem ASUS ZenFone Zoom, cel mai subtire smartphone din lume care are camera de 13mp si 3x zoom.

asus zenfone zoom front and back

O! Dar abia astept sa le vad in actiune.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.