‘Cobalt’ este noul joc creat de Mojang, primul dupa ce au fost achizitionati de Microsoft, si desi lansarea a fost intarziata de cateva ori, este sigur ca va fi valabil pentru cumparare pe Steam incepand cu 2 Februarie.

 
Primul joc publicat de Mojang dupa achizitionarea lor de catre Microsoft este aproape gata sa fie jucat, dupa ce s-a lucrat la el timp de 5 ani.

‘Cobalt’ este un side-scroller cu tema spatiala, creat de Oxeye Game Studio, care aparent va avea atat campaign cat si multiplayer.

Potrivit Mojang, va avea o campanie de aproximativ 8 ore, un survival mode, challenge-uri si cateva moduri de multiplayer, atat online cat si local. 

Prima oara cand au decis sa-l lanseze, au declarat ca este „prea bugged pentru a fi comfortabil”, dar acum aparent au rezolvat bug-urile destul de mult incat sa fie confortabil, doar ca nu stim daca pentru ei sau pentru noi. 

Jocul va fi valabil pe Steam, XBox One si XBox 360 la pretul de $19.99, si va avea si un Steam Workshop unde utilizatorii vor putea creea nivele pentru el.

Astept sa vad cu cat s-a schimbat Mojang de cand Microsoft a luat carma.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.