După puţin peste un an cu organizaţia italiana Airborne Gaming, echipa de Call Of Duty 4, care a fost pana nu de mult bazat numai pe italieni a decis sa incepe o nouă pagine in jurnal cu o organizaţie relativ nouă A.S.D Audere Semper Esports sau Audere eSports.

 

Audere eSports cum probabil nu ştiţi a fost creata exact acum un an, cu scopul de a deveni “casa” pentru cea mai bună echipă din Italia. Ei au realizat aceste scop-uri in practice war-uri, dar au anunţat dorinţa de a mai scrie o pagina in plus in jurnal să devina echipă de top inclusiv in war-urile mai mainstream, ei fiind văzuţi ca o viitoare echipă de Top10- Call Of Duty 4 in urmatoarele luni.

Core-ul echipei Federico bRambi$how Brambilla, Andrea sMOKe Morelli şi Matteo Rbwxz Secco au fost impreună si la bine si la rău pe durata a doi, trei ani. Michele skkiN[N]N Mancini a intrat in acest nou line-up de când fosta echipa TOP5 TCM Gaming s-a destrămat, imediat după ce au câştigat insomnia43. Ultimii dar nu cei din urmă jucator Remco beren Meinen care a jucat pentru nişte echipe care au impresionat de fiecare data precum WinFakt[ si 4n.AMD, precum si membrul Alessandro fanta<3 Laurenzi completează tortul cu cireasa de deasupra.

CyberGamer.invite sponsorizată de Tt. este live in cinci zile, ligă care cuprinde primele 20 de echipe din Europa precum şi viitorul EPS-FINAL, le oferă destul timp pentru a se pregăti de urmatorul lan h48LAN în Torino, Italia.

„Sunt foarte fericit că organizaţia „Audere Semper” au hotărât să ne ia sub aripa lor, sunt o super organizaţie si societate în Italia, ceea ce rezultă desigur că vom face tot ce putem pentru a da o reputaţie perfectă organizaţiei. În sfârşit line-up-ul nostru este stabil si putem începe antrenamentul intens pentru primul nostru lan din Torino, precum şi pentru următorul lan „Alpcon” din Austria in Septembrie. Mulţumiri Auderes pentru aceasta şansă, precum am spus vom face tot ce pe stă in putinţa să nu va dezamăgim.” -declară Michele skkiN[N]N Mancini

 

Line-up-ul actual este:

> Remco beren Meinen

 Federico bRambi$how Brambilla

 Michele skkiN[N]N Mancini

Alessandro fanta<3 Laurenzi

Andrea sMOKe Morelli

Matteo Rbwxz Secco (back-up)

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.