Calitatea internetului va fi asigurata prin intermediul routerelor TP-LINK, anul acesta la East European Comic Con 2014. Competitia va fi acerba, inca de maine de la ora 9:00 se asteapta in jur de 24 echipe de CS:GO, LoL si DoTA2 pentru a participa la „Last Chance”.

Last chance este competitia pentru echipele „intarziate” care nu au participat la EPS anul acesta, dar ESL le-a mai acordat o sansa maine. Doar 2 echipe din cele 8 la fiecare sectiune vor participa la evenimentul in sine organizat de ESL. TP-LINK va oferi participantilor la Comic Con in cadrul celor trei zile de eveniment sute de premii constând in routere, rucsaci, tricouri si insigne. East European Comic Con se desfasoara intre 9 si 11 mai la Romexpo si asteapta peste 20.000 de participanti.

TP-LINK va asigura solutia de retea pentru competitiile de gaming din cadrul ESL Arena, la editia de anul acesta a East European Comic Con, in calitate de partener tehnic oficial al Electronic Sports League Romania. Infrastructura furnizata de TP-LINK va acoperi o suprafata de 3000mp si va sustine competitiile de League of Legends, Counter-Strike, FIFA 2014, DoTA 2 pe 120 de sisteme de gaming.

Solutia tehnica de retea pusa la dispozitie de TP-LINK  este alcatuita din routere broadband Gigabit Dual-WaN cu VPN TL-ER6120 si routere brodband Gigabit TL-ER5120 ce ofera capabilitati excelente de procesare a datelor, precum si din switch-uri Gigabit L2 cu management cu 24, respectiv 48 de porturi, modelele TL-SG2452, respectiv TL-SG5428, capabile sa asigure o retea flexibila, sigura, care sa gestioneze un numar mare de conexiuni si un trafic crescut, oferind participantilor la competitii o experienta de gaming fara lag. Totodata, TP-LINK va oferi reteaua de Internet wireless atat pentru arena de gaming, cat si pentru zonele dedicate vizitatorilor, bazata pe routerele wireless Gigabit TL-WDR3600 si TL-WR1043ND V2.

Internet avem, Jason Momoa vine,  echipa WASD.ro va fi prezenta acolo, asa ca haideti la Eastern European Comic Con 2014 !

Castiga invitatii aici

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.