Primul headset din aceasta serie, care va fi urmat de MasterPulse Pro, varianta 7.1, si MasterPulse Maker, varianta wireless.

 

Acest headset de la Cooler Master beneficiaza de channel surround 2.0 cu difuzoare cu un diamtreu de 44mm care ofera o calitate audio superioara. Difuzoarele au fost imbracate intr-un material aparte pentru a asigura un bass cat mai placut, dar mai ales Bass FX, tehnologia folosita de casti, amplifica acest efect.

Aceasta tehnologie permite si alternarea a doua moduri de ascultare, care se realizeaza prin atasarea sau inlaturarea cupelor magnetice pe marginile castilor. Cu Bass FX pornit, sunetele de frecventa joasa vor fi mai distinctive. Cu Bass FX oprit, utilizatorii se vor bucura de un sunet balansat si clar.  De asemenea, exista si anumite profile pentru gaming, respectiv ascultat muzica.

1

Castile MasterPulse ofera si un confort sporit. Asa va fi si cel mai probabil, avand in vedere ca cel mai important lucru cand vine de confort la casti este reprezentat de cele doua cupe. Exact ca la HyperX Cloud, de exemplu, MasterPulse vin cu niste cuple ovale (si nu rotunde, ca la Razer Kraken!), iar astfel intreaga ureche va fi inconjurata de acestea. De asemenea, si materialul este unul confortabil, iar headband-ul promite sa nu dea dureri de cap.

2

Microfonul este ascuns in casti, iar conectarea se face prin jack-uri de 3,5 mm.

MasterPulse sunt disponibile la retailerii europeni din 16 august, cu un pret sugerat de 70 de euro. Varianta 7.1, MasterPulse Pro, va fi disponibila din luna septembrie, avand un pret recomandat de 100 de euro.

3

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.