In ultimii cativa ani, piata tastaturilor mecanice a fost dominata la capitolul iluminare de tastaturile RGB. Iesind din tipar, cei de la Cooler Master vin cu doua tastaturi cu iluminare LED complet alba.

 

Noua serie de tastaturi de la Cooler Master trebuie sa se lanseze undeva in luna august a acestui an. Cele doua tastaturi care constituie seria sunt:

  • CM MasterKeys Pro L – cu un pret asteptat de 119 euro.
  • CM Masterksy Pro M – cu un pret asteptat de 109 euro.

Dupa cum am spus, aceasta serie se deosebeste de tastaturile actuale RGB prin iluminarea LED alba, un alb imaculat numit de producatori „crisp white”, care nu ar putea fi redat de tastaturile RGB. Ca sa ramanem la capitolul iluminare, tastaturile se anunta cu mai multe moduri – wave, breathing si alte efecte de raspuns ale tastelor. Pentru a schimba modul si viteza efectelor, utilizatorul e nevoit sa apese tastele FN si sageata stanga/dreapta.

Layout

Din punct de vedere al tastelor, acestea au switch-uri Cherry MX, pentru un feedback bun la apasare, si tehnologie anti-ghosting, pentru posibilitatea de a apasa oricat de multe taste in acelasi timp, fara blocarea tastaturii.

Tastatuturile vin cu doua moduri – default si gaming. Trecerea dintre moduri se face prin combinatia de taste FN+ESC, in modul default toate tastele macro fiind dezactivate.

Diferente dintre Pro L si Pro M se face la layout design, Pro L avand 100% din layout-ul normal al unei tastaturi, iar Pro M dispunand de 90%, pentru iubitorii de ergonomie.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.