Corsair va scoate in colaborare cu ASUS Republic of Gamers noi placute de RAM cu design specific.

Pentru a se asorta din punct de vedere al design-ului cu linia placilor de baza ASUS Republic of Gamers, noile placute de RAM de la Corsair de 4x4GB RAM se prezinta cu o suprafata mata de aluminiu de culoarea carbonului pe care este amplasat si logo-ul companiei. Mai sus de aceasta suprafata avem o banda putin lucioasa de culoare neagra, unde identificam logo-ul ASUS ROG, numele placutelor „Dominator Platinum” si tipul de memorie DDR4. Pentru a intra cu adevarat in trendul ASUS ROG, placutele au primit o margine rosie in partea de sus.

Clock-ul este de 3,200 MHz pentru o performanta sporita, insa pe placile de baza ASUS Z170 Republic of Gamers, placutele primesc un boost custom pe un profil ROG XMP 2.0. Deja rasare strategia de marketing.

128c

Conform lui Kris Huang, Senior Director al ASUS ROG: „Ne face o deosebita placere sa lucram cot la cot cu Corsair la placutele de RAM Dominator Platinum ROG Edition prin combinarea anilor de experience in campul placilor de baza ASUS cu pasiunea celor de la Corsair pentru oferirea unor memorii performante.”

Pentru Corsair a vorbit Chun Ye, Product Manager pentru memorii: „Prin faptul ca am colaborat cu echipa ASUS ROG am reusit sa ducem performanta Dominator Platinum ROG Edition la maxim. Acum, detinatorii de placi de baza ASUS ROG au optiunea de a cumpara un kit de memorii premium, care nu doar ca se potriveste cu placa de baza din punct de vedere al design-ului, ci ofera o performanta sporita folosind doar o simpla setare din BIOS multumita profilului custom ROG XMP 2.0.”

Iata si specificatiile, conform Corsair:

  • „Exclusive Look: Striking red aluminum ROG top bar and Republic of Gamers design exactly matches ASUS ROG motherboards.
  • Custom ROG XMP 2.0 Profile: Install CORSAIR Dominator Platinum ROG Edition into a compatible ASUS Republic of Gamers Z170 motherboard and access the custom 3,333MHz XMP 2.0 Profile for ungraded performance.
  • Carefully screened ICs: Ensures superior performance and reliability.
  • Ten-layer PCB and patterned DHX cooling technology: Provides improved heat dispersion for superior overclocking potential.
  • Maximum bandwidth and tight response time: Optimized for the latest Intel 100 series motherboards.
  • Supports XMP 2.0: Automatically selects the maximum reliable overclocking settings for the best possible performance and stability.”

Pretul recomandat de Corsair este de 189,99$, iar garantia oferita este pe viata.

a

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.