Corsair T1 Race a fost anuntat

Written by  // 11 January 2017 //
(1 Vote)
  Corsair T1 Race a fost anuntat
  Corsair T1 Race va fi primul scaun de gaming lansat de catre acest producator de hardware. Parca urmeaza modelul Tesoro.

   

  Si spunem asta deoarece si Tesoro, dupa o lunga perioada in care au fost prezenti pe piata de periferice, s-au decis sa lanseze si ei, cam acum 2 luni, primul lor scaun de gaming.

  Pentru desgin, Corsair au fost ajutati de catre compania ODM, dar si primii au venit cu propriile customizari, pentru a asigura unicitatea scaunului. Cusaturile sunt mult mai numeroase fata de alte scaune si formeaza romburi, iar asta asigura ca pielea folosita sa nu se intinda dupa o folosire de un an, sa spunem (depinde si cat de des e folosit, si cat de ingrijit este). Pe langa asta, ofera un aspect placut.

  1

  Perna lombara a primit si ea o forma ceva mai diferita si prezinta acelasi tip de cusatura, in plus, e dreptunghiulara si e pozitionata ceva mai sus fata de cum e pozitionata la alte scaune. Pe spatele scaunului si pe manere observam o textura de carbon, care face ca scaunul sa aiba un design aparte.

  Momentan nu se stie cand va fi lansat si nici cat va costa cu exactitate, intrucat unii speculau suma de $250, altii suma de $350. Ramane de vazut, dar buna treaba din partea celor de la Corsair.

  corsair gaming chair

  Last modified on Wednesday, 11 January 2017 20:04

  Bolog Paul

  Jucator competitiv de Battlefield 4 si mai nou de Overwatch, imi umplu o parte din timpul liber de-alungul anilor de studiu la Drept cu o doza de IT.

  You are here: HomeNews Corsair T1 Race a fost anuntat