Cu siguranță cel mai mare atu al primului Crysis a fost grafica…și abilitatea de a îngenunchea până și cele mai performante calculatoare nu doar de la vremea respectivă dar și din anii următori – „but can it run Crysis?” fiind omniprezentă în articolele care vizau componente de gaming.

Crysis 2 promite un gameplay mai antrenant și mai multe posibilități de a personaliza nanosuit-ul, dar, la fel de important, este bazat pe a 3-a generație a motorului grafic CryEngine. Cu așa pedigree, ne-am aștepta ca varianta pentru PC să domine grafic varianta Xbox360.

 

 

Din ce se vede în video, de menţionat sunt modelele mai detaliate, texturile mai mari și iluminarea mai bună în varianta PC, dar nimic spectaculos. Trebuie luat în considerare însă faptul că ambele filmări sunt făcute în modul multiplayer, care este optimizat pentru performanță, nu calitate grafică; totuși pare a fi încă un motiv pentru a da de gândit gamerilor – 3000$ pentru un PC sau 500$ pentru un Xbox360? Crysis 2 va fi lansat în 24 martie în Europa și va fi distribuit de către Electronic Arts.

 

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.