9eed8__crysis3-1Aparent EA nu prea știe să își ascundă bine produsele de viitor pe a lor proprie platformă de distribuție.

De ce? Crysis 3 tocmai văzut pe Origin…woops.

Am fost complet dat pe spate când am văzut un mare și frumos Crysis 3 pre-order leak-uit direct de pe Origin.

Să fim sinceri, Crysis este proprietatea intelectuală „numero uno” a celor de la Crytek așa că era destul de normal să vedem o continuare. Personal, mă așteptam la un anunț oficial prin preajma E3-ului, dar zic că-i bine și aşa.

În orice caz, cei de la EA au confirmat astăzi că vom vedea mai multe din Crysis 3 (în afară de poza care acum circulă de nebună pe net cu Alcatraz țintind un arc scos din Rambo II) pe data de Aprilie 16 ceea ce înseamnă că probabil vom avea de a face cu vreun trailer cu secvențe scoase din joc după cum suntem obișnuiți din partea Crytek-ului.

Poza de pe Origin cu pricina o puteți viziona mai jos.

 

Update: Crysis 3 tocmai a fost anunţat cu surle şi trâmbiţe. Din păcate, nema trailer, ci doar un scurt rezumat al acţiunii. Aparent vei reveni de data asta în pielea noului Prophet care acum este chitit să elimine planurile diabolice ale organizaţiei CELL ce plănuieşte dominarea sistematică a New York-ului prin construirea unor domuri pe tot planul oraşului. După cum aţi văzut în poză, Prophet va putea folosi acel arc pentru a traversa junglele şi ruinele dinăuntrul domurilor cu mai mare uşurinţă. Cu acestea fiind spuse, Crysis 3 este disponibil în 3 ediţii (Hunter, Survivor, Predator) fiecare ediţie conţinând o armă ce va fi deblocată mai devreme decât ar fi normal, plus câteva bonus-uri de experienţă pentru componenta multiplayer, soundtrack-ul jocului şi multe altele. Lansarea va avea loc pe undeva pe la începutul următorului an. 

 

2175083-crysis3headerimg530px1351

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.