Nu de cateva zile, Logitech a lansat o noua camera web dedicata streamerilor. Poate lansarea DCS-936L de la D-Link nu are neaparat o legataura de competitivitate de piata, dar este o optiune de considerat in cazul unui buget mai micut.

 

D-Link sunt foarte cunoscuti ca producatori de camere de surpaveghere, nu neaparat camere web. Insa lansarea DCS-936L, o camera web 720p HD cu 4x digital zoom, demonstreaza ca ei nu se rezuma doar la lentile pentru prins hotii in actiune.

Camera web vine dotata cu WiFi, astfel incat permite plasarea ei oriunde in camera fara a pune problema unui cablu scurt sau care incurca. Are si un slot pentru microSD de pana la 128GB, in caz ca user-ul doreste stocarea footage-ului pe camera. O alegere buna pentru cei care se filmeaza mult facand o activitate si au doar un laptop cu un HDD putin incapator. Da.. exista si persoane care ar putea folosi camera web drept camera de filmat, de ce nu?

Inregistrarea se poate activa si cand camera detecteaza miscare, asa ca e o modalitate buna sa-l prinzi pe cel care iti umbla prin PC sau prin camera fara acordul tau. Iar totul se controleaza din aplicatia pentru desktop, iOS sau Android numita myDLink Lite.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.