Vrei sa stii primele detalii pentru unele harti si moduri din Battlefield 1? DICE le-au publicat pe Battlefield Insider.

Detaliile despre harti:

  • Monte Grappa – O lupta care se duce in Alpii Venetieni, cu forturi pe varful muntilor. Forturile dispun de turnuri cu care se poate trage asupra infanteriei care incearca sa ajunga la acestea. Si zepellin-urile si avioanele vor juca un rol important la altitudine. Lupta se da intre armata austro-ungara si cea italiana.
  • Amiens – In Amiens se da o batalie in strazi si piatete. Aleile si podurile sunt puncte strategice pe care britanicii si germanii se lupta sa le controleze.
  • The St. Quentin Scar – Clasicele transee din Primul Razboi Mondial, asa se poate defini harta a carei batalie se desfasoara in nordul Frantei. In apropiere se afla fortificatiile satului Travecy, neatins de razboi… pana acum.
  • Empire’s Edge – Un asalt asemanator cu Ziua Z care se realizeaza asupra coastei fortificate a Marii Adriatice, pe teritoriul Italiei.

Detaliile despre moduri:

  • Conquest –  Clasicul mod Battlefield, care presupune un numar de zone cu flag-uri pe care se lupta cele 2 echipe. Doar ca acum, ticketele nu scad, ci cresc.
  • Domination – Versiunea focusata pe infanterie a Conquest, cu o marime a hartii redusa si un numar mai mic de zone de controlat.
  • Operations – Asemanator cu modul Push din Insurgency sau Rush din seria Battlefield, Operations presupune cucerirea unei zone pe care o echipa o ataca iar cealalta o apara. Odata ce toate sectoarele de pe o harta de joc sunt cucerite, se poate trece la o alta harta, drept continuare a luptei.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.