Atât de bună, încât întreaga economie (doar economia bazată pe Gold) a jocului a fost dată peste cap. Ce mai! Produs de calitate, marca Blizzard Entertainment!

Iată, încă un FAIL major din partea studio-ului Blizzard care suferă grav la departamentul programare. Nu zic că oi fi eu vreun programator geniu, însă dom’le când programezi un joc, mai ales un joc care a vândut atât de bine, e de aşteptat să faci o treabă bună prin codul ăla.

Se pare că nu.

Am să fac un mic rezumat al întregului fiasco.

Practic, un bug major introdus în noul patch al jocului a fost provocat din cauza unei simple desincronizări a casei de licitaţii din joc. Jucătorii puteau să pună un obiect la AH (Auction House) şi să ceară un preţ grosolan în Gold pentru cei care voiau să facă Buyout instant la obiectul respectiv.

Bug-ul cu pricina sau mai bine zis exploatarea grosolană a sistemului era să îţi anulezi imediat licitaţia şi printr-o minune primeai TOATĂ suma pe care tu, jucătorul ai cerut-o pe obiectul cu pricina….sau cel puţin aşa ar merge toată schema.

În orice caz, economia este într-un haos total, jucătorii împătimiţi după Auction House sunt foarte nemulţumiţi, iar Blizzard Entertainment din nou recunoaşte că implementarea AH-ului în joc a fost o greşeală. Noroc mare pe cei care vor achiziţiona varianta de PS4 a jocului, căci aceasta NU va include funcţia de Auction House.

Cumva am impresia că varianta asta de PC a jocului a fost un mare BETA test pentru a dezvolta varianta de consolă. Defapt, nu cred că sunt singurul care crede acest lucru.

p.s Un jucător chinez a reuşit cumva să scoată 378 de TRILIOANE de Gold din acest exploit. Probabil că se atinge pe sub birou în momentul de faţă.

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.