Motivul pentru care ar fi fost mai deştept ca Bioware să numească acest joc drept o continuare a singurului joc decent din „serie”, adică Dragon Age: Origins. Cu toate acestea, Bioware promite multe!

Dragon Age: Inquisition, noul titlu din ce s-ar fi dorit a fi un upgrade al seriei Baldur’s Gate aduce înapoi poveştile de origini. Ce înseamnă asta? Mai simplu spus, poţi să te joci cu o altă rasă decât oameni şi să ai o poveste diferită în funcţie de rasa aleasă. 

O altă adăugire vor fi metode noi de transport adică diverse soiuiri de cai cu care poţi să traversezi regiunile jocului mai rapid. Asta înseamnă că jocul va avea o lume deschisă? M-ar mira având în vedere că e Bioware, dar hai să sperăm că va fi aşa.

Cam atât pentru moment din gura Bioware-ului, însă dacă nu fac rasa Qunari pentru a fi jucată eu zic că degeaba fac ei atâta muncă. Make it happen Bioware! 

Povestea va fi continuată de unde Dragon Age 2 a terminat cu întregul continent Thedas fiind aruncat într-un război civil între ordinul Magilor şi cel al Inchizitorilor care cumva uită că o flotă imensă de Qunari vine să facă treabă prin ţinuturile oamenilor. Personajul cu care vei juca va fi un Inchizitor care o să preia rolul de badass. Din spusele celor de la Bioware, evenimentele jocului probabil că vor fi plasate pe undeva prin Orlais, varianta franco-medievală fantastică a continentului. 

Sper doar ca povestea personajelor de data aceasta să nu fie scrisă de Jennifer „Hamburger Helper” Hepler. O figură controversată, responsabilă pentru povestea abismală a jocului Dragon Age II şi a altor titluri ca Star Wars: The Old Republic.

Jocul este împuternicit de engine-ul Frostbite 2 produs de studio-ul suedez DICE şi va fi lansat cândva prin 2014 (cel mai probabil primăvară având în vedere că Bioware preferă acel sezon în ultima vreme) pe PC şi celelalte console, inclusiv cele next gen.

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.