Dupa 6 sezone de ESL One la Battlefield 4, Electronic Arts vor sa aduca o doza de eSports si pentru noul lor titlu din franciza.

Si nu este doar o aberatie a cuiva, declaratia vine chiar de la seful responsabil de departamentul de competitie al Electronic Arts – Peter Moore.

Moore a declarat la Conferinta Anuala de Tehnologie din Pheonix, Arizona, urmatoarele: „Am urmarit asta [scena crescatoare de eSports] cu interes in ultimii ani, si am decis in ultimele 6 luni ca este timpul sa investim in acest domeniu, dar nu doar pe propriile noastre platforme, ci veti vedea franciza inclusa intr-o mare liga [ESL cel mai probabil, avand in vedere vechile lor colaborari pentru Battlefield 4]. De asemenea, urmarim sa dezvoltam noi game mode-uri competitive ca parte din franciza.”

Unii spun ca jocurile franciza Battlefield nu vor putea fi jucate niciodata la un nivel inalt competitiv, intrucat doar jocurile „arcade-ish” s-au dovedit a fi iubite de jucatori si public. Si cam asta e si adevarul, Overwatch, CS:GO, League of Legends – sunt toate jocuri arcade-ish de la miscarea caracterelor pana la felul in care se folosesc armele acestora. La Battlefield lucrurile stau foarte diferit, acest tinzand mai multe spre realism fata de CS:GO, de exemplu.

Ramane de vazut ce vor anunta EA referitor la asta in anul 2017.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.