Enermax sunt seriosi in privinta oferirii unei game cat mai cuprinzatoare de coolere. Cea mai noua aditie la gama de coolere este un model cu apa de tip all-in-one, denumit Liqmax 120S.

Lansarea unor solutii de racire cu apa de tip all-in-one de catre Corsair a semnalat inceputul unei noi mode pentru producatori. La ora actuala, toti marii producatori de coolere au in oferta astfel de sisteme de racire cu apa, de diferite tipuri si marimi. Enermax ofera deja astfel de coolere prin modelele din seria Liqtech, iar Liqmax 120S vine sa acopere cererea pentru un cooler cu apa de tip all-in-one pe segmentul entry-level.

productpics liqmax 01

Enermax Liqmax 120S fooseste toate tehnologiile introduse de seria Liqtech pentru a obtine cele mai bune performante. In interiorul water block-ului dotat cu logo iluminat se gaseste o pompa silentioasa cu rulmenti ceramici. Cold plate-ul din cupru extrudat foloseste tehnologia Shunt Channel Technology, in esenta un canal lat in mijlocul lamelelor de cupru. Acesta fluentizeaza trecerea apei prin cold plate si permite astfel obtinerea unor performante superioare. Tuburile sunt produse dintr-un material sintetic special numit FEP (Fluorinated Ethylene Propylene), rolul acestuia fiind sa reduca la zero evaporarea agentului de racire.

productpics liqmax 03 productpics liqmax 04 productpics liqmax 05

Enermax Liqmax 120S este livrat cu un singur ventilator de 120mm. Puteti sa va alegeti dintre doua modele, unul cu LED-uri albastre produs de T.B. Apollish Advance (model ELC-LM120S-TAA) si unul clasic intitulat Twister Pressure (model ELC-LM120S-HP). Ventilatorul Twister Pressure a fost proiectat in mod special pentru performante cat mai bune in compania radiatoarelor prin generarea unei presiuni a aerului cat mai mare. Ventilatorul cu LED-uri este oferit celor care doresc sa obtina un aspect deosebit pentru sistemul pe care il construiesc.

productpics liqmax 06 productpics liqmax 07 productpics liqmax 08

Pretul recomandat de Enermax pentru Liqmax 120S este de 69.90 Euro cu taxe incluse, deci in jur de 315 RON cu TVA. Ramane de vazut cat de curand vom vedea acest model de cooler in oferta magazinelor de la noi.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.