Cu toţii ştim că Ubisoft nu prea sunt ei cei mai deştepţi când vine vorba de lansare de conţinut nou pentru un titlu deja existent, aşa că acest nou trailer vrea să vă determine pe voi, potenţialii fr….cumpărători prin a vă arăta puterea noului editor de hărţi. Miroase a Trials Evolution.

De ce zic că Ubisoft vrea să facă ceva în genul Trials Evolution? Pentru că libertatea plasamentului obiectelor şi structura de LEGO builder a editorului de hărţi din Far Cry 3 este foarte asemănătoare cu editorul de nivele din Trials Evolution. 

Sincer să fiu, acest editor de hărţi are mare potenţial, mai ales că pentru un PC gamer cel mai bun conţinut nu vine din vreun DLC scump şi lipsit de originalitate, ci din pasiunea comunităţii. Însă dacă stau să îmi aduc eu aminte, Far Cry 2 a avut un editor de nivele cu care nu prea s-a făcut mare lucru. Dar vorba aia, speranţa moare ultima…..chiar şi pentru Far Cry 3 care se va lansa pe platforma PC pe data de 29 Noiembrie a acestui an. Până atunci, savuraţi trailerul de prezentare al editorului. 

http://www.youtube.com/watch?v=kCxQM3WhNRg

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.