Nu stiu daca am mai vazut o companie care sa reuseasca sa treaca atat de siret pe langa toate acuzatiile si sa si iasa cu un profit substantial in ultimii an.

Activision impreuna cu developerul Bungie declara ca BETA-ul pentru Destiny a fost un „mare triumf” si astfel ne arunca fluturasele cu cifrele de participare de pe toate platformele. S-au inregistrat peste 4.638.937 de jucatori si cu cifra asta poti deja sa iti rezervi o croaziera de lux in Bali.

Am inteles ca iti merge bine, mai Activision Blizzard, si ma bucur ca iti merge bine, pentru ca nu e ca si cum ai detine francize precum World of Warcraft, Skylanders, Call of Duty…..you know.

Ca tot am mentionat Call of Duty, ultimul DLC pentru CoD: Ghosts va fi lansat in curand. Acesta se numeste Nemesis si in buna traditie CoD, pachetul va contine 4 harti pentru Multiplayer (Dynasty, Gold Rush, Showtime, Subzero) si ultimul capitol din modul de joc Extinction, numit Exodus. DLC-ul va fi lansat mai intai pentru Xbox One, evident. More info in trailerul de mai jos.

p.s Multiplayer-ul pentru Call of Duty: Advanced Warfare va fi dezvaluit pe data de 11 August. 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.