Iata inca o dovada ca eSports sunt considerate sporturi cu adevarat. Conform unui comunicat de presa de pe site-ul clubului de fotbal Schalke 04, acestia au preluat echipa de League of Legends „Elements”.

Reprezentantul Schalke 04 a spus: „Am observat nivelul de profesionalism din eSports care a continuat sa creasca in ultimii ani.”

Preluarea echipei Elements inseamna pentru FC Schalke 04 un prim pas spre LCS, care este obiectivul principal al acestora. Nu este de mirare ca eSport-urile evolueaza tot mai mult, iar institutii si organizatii cat mai diverse adopta aceasta activitate – un numar insemnat de colegii din Statele Unite al Americii ofera burse si un program special studentilor care vor sa evolueze in acest domeniu. Chiar directorii acestor colegii au sustinut ca eSport-urile este un lucru de viitor.

Desi Electronic Sports nu sunt considerate un sport cu adevarat in mod oficial, fanii si jucatorii au dovedit pana acum contrariul, desigur acest lucru ramanand un scop in continuare.

aa
Oare vor juca mereu cu skin-uri de fotbal?

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.