Gata pentru inca un joc FIFA? Sa vedem ce se afla in meniu in acest an.

Daca pana acum jocurile FIFA erau realizate pe baza Ignite engine, anul acesta „fotbalul se schimba” printr-o decizie luata de EA.

Multa lume fost impresionata de atmosfera pe care noul Frostbite engine l-a adus in jocuri precum Star Wars: Battlefront, Need for Speed si Battlefield 1, iar acum e randul FIFA sa straluceasca. Da, ati ghicit, noul Frostbite engine a fost folosit pentru crearea FIFA 17.

Chiar daca teaser-ul oferit de EA nu arata elemente de gameplay, ci mai mult ceea ce engine-ul a reusit sa faca la nivelul de player models, s-a creat un hype destul de mare in jurul noului joc. Pe parcursul teaser-ului sunt expusi atat unii jucatori reali in prim plan, dar si jucatori creati prin engine, si trebuie sa fii foarte atent sa iti dai seama care e care.

„Frostbite deschide o noua lume de posibilitati pentru franciza FIFA si fanii acesteia.”, a spus David Rutter, executive producer al jocului.

FIFA 17 a avut si contributii din aprtea unor jucatori precum James Rodriguez (Real Madrid), Anthony Martial (Manchester United), Eden Hazard (Chelsea) si Marco Reus (Borussia Dortmund). EA spune ca acestia au influentat foarte mult felul in care jocul a fost dezvoltat.

Mai multe detalii vom vedea la evenimentul EA Play de dinainte de E3. EA Play are loc intre 12 si 14 iunie, iar mai multe detalii despre FIFA 17 vom primi in prima zi a evenimentului.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.