Pe data de 2 Noiembrie asteptarea a luat sfârşit pentru toţi fanii seriei Football Manager din România odata cu lansarea oficială a jocului Football Manager 2013 atât în magazinele de specialitate, cât şi cele online. Football Manager 2013 promite să redefinească genul cu un sistem bine definit ce îl transformă într-un simulator uns cu toate alifiile.

Integrarea cu platforma Steam este completă, astfel jucătorul are la îndemână toate trăsăturile Steam-ului.  Anul acesta cei de la SI Games au pregatit multe surprize managerilor virtuali. Printre noile adăugiri, SI Games introduce modul FMC (Football Manager Classic) care îţi oferă posibilitatea terminării unui sezon în aproximativ 10 ore prin simplul fapt că AI-ul jocului îţi preia controlul echipei şi de acolo încearcă să îţi facă treaba de manager mult mai uşoară. Practic, Football Manager Classic Mode îţi permite să îţi vezi şi de alte lucruri în viaţa reală, fără să îţi provoace multe bătăi de cap în joc.

Football Manager 13 vine cu un nou match engine şi cu o serie nouă de provocări, prin introducerea unui sistem numit foarte convenabil….Challenges. Cu acest mod îţi poţi demonstra abilitatea de adevărat microbist, căci ştim cu toţii că microbiştii îndrăgesc teoria. Cu toată seriozitatea însă, Challenge Mode te bagă într-o serie de teste menite pentru a îţi testa imaginaţia şi abilitatea de manager la extrem, aşa că veteranii seriei se pot bucura. 

Toate aceste noi modificări şi îmbunătăţiri vor fi prezentate pe larg într-un review exclusiv WASD.ro.

 

Cerinţele de sistem pentru platforma PC pot vi vizualizate mai jos:

SO: Windows XP/Vista/W7/W8
CPU: 1,6 GHz (XP) / 2,2 GHz (Vista/W7/W8)
Intel Pentium 4, familia Intel Core, AMD Athlon
Memorie (RAM): XP/Vista/W7/W8: 1,0 GB
Memorie video: 128MB: NVIDIA FX 5900 Ultra; ATI Radeon 9800; Intel 82915G/82910GL
HDD: 2 GB
DirectX: 9.0c (inclus)

 

{gallery}2012/01-news/06-11/fm13/galerie:150:100:0:1{/gallery}

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.