Studio-ul japonez From Software lucreaza la ceva secret. Ceva ce s-ar putea sa fie un Demon’s Souls 2. Ceva ce ar putea fi Dark Souls 3? Nu stim mare lucru, insa screenshot-urile nu mint.

Leak-ul a fost servit de pe imageboard-ul 4chan unde surse anonime din Namco Bandai confirma ca Hidekata Miyazaki, creatorul seriei Souls (Demon’s Souls sau Dark Souls), a pornit lucrul la un nou titlu denumit Project Beast.

Din pozele leak-uite, se pot observa similaritati cu jocurile Souls. In una din poze vedem un personaj in fata unui fel de Mist Gate dintr-un joc Souls, si in mai toate screen-urile observam cum paleta de culori albastrui intunecata (prezenta si in jocurile Souls) este predominanta, ceea ce inseamna ca odata cu E3 2014 s-ar putea sa asistam la dezvaluirea lui Demon’s Souls 2 ca joc EXCLUSIV pentru platforma Sony Playstation 4. De ce?
Din simplul fapt ca primul titlu a fost o exclusivitate pentru PS3 si de data aceasta se zvoneste ca Sony ar avea din nou interesul in a ii ajuta pe cei de la From Software cu dezvoltarea jocului.

Evident, toate aceste lucruri sunt speculatii, dar avand in vedere ca From Software au avut mare succes cu jocurile Souls, nu vad de ce nu ar incerca sa propulseze seria in next gen pentru Playstation 4, Xbox One sau PC. Mai multe probabil vom afla in cadrul conferintei E3 2014, insa pana atunci nu pot sa spun decat „HYPE HYPE HYPE HYPE”. Enjoy the screenshots!

{gallery}/2014/01-news/mai/project-beast/galerie:171:105:0:1{/gallery}

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.