HS-260 au fost fabricate pentru a te putea ajuta in sesiunile tale lungi de gaming prin confort, cupe „respirabile” si o acuratete a sunetului excelenta.

Func-HS-260-And-EarcushionsCupa inchisa blocheaza o parte din sunetul de pe fundal, ajutandu-te sa stai focusat la joc. Comenzile de volum sunt situate pe cupa pentru un acces rapid si usor, permitandu-ti sa stai cu ochii axati pe ecran, eliminand cu totul distragerile. De asemenea microfonul si firul sunt ambele detasabile pentru portabilitate si o flexibilitate ridicata, ceea ce aduce un plus noilor casti proaspat released de la Func. De asemenea castile sunt Plug&Play si se conecteaza la PC prin Jack-ul de 3.5mm audio/microfon.

Totodata castile au un aspect placut, si de asemenea vin si cu doua perechi de cupe, unele din velur si altele din piele, evident pentru placul urechii utilizatorului.

Specificatii tehnice:

Driver: 50mm, reglat si asociat
Constructie acustica: inchisa
Frecventa de raspuns: 20-20 000 Hz
Impedanta: 32 Ω
Lungimea cablului: 3m
Conexiunea cu PC-ul: 2 x 3.5m

Castile par a fi foarte okay, cablul nu este nici exagerat de lung, dar nici scurt sa te cocoseze sa stai ghimpat la calculator ca nu-ti ajunge cablul. O mare parte din utilizatorii de periferice au probleme cu lungimea cablurilor, o mai buna organizare a firelor reprezinta mai mult confort. Un cablu de 3 metri poate fi usor introdus in spatele biroului fara a fi necesara o apropiere exagerata de monitor ca in cazul majoritatii perifericelor Func au declarat ca HS-260 au o calitate audio ireprosabila, si pe langa calitate castile mai vin cu extra confort datorita pernutelor detasabile, pe langa celelalte caracteristici useful ale castilor precum detasarea cablului si a microfonului.

Pretul anuntat de producator este de $79,95

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.