Dupa super-succesul celor de la Telltale Games cu noua lor serie preluata din universul Borderlands si denumita Tales from the Borderlands, vom avea acum parte de o noua si aproape imediata surpriza din universul A Song of Ice and Fire a.k.a Game of Thrones.

 

Primul episod este intitulat Iron from Ice si ne va plasa in interiorul intrigilor unei Case mai putin cunoscute (dar mentionata in carti) – House Forrester – situata in Wolfswood și loiala steagului Regelui Nordului, House Stark. Actiunea se va petrece incepand cu finalul celui de-al treilea sezon al serialului si se va incheia undeva inainte de al cincilea sezon. Productia jocului a fost și este extrem de atent supravegheata de catre HBO si ocazional de catre autorul George R.R. Martin, pentru a se evita inconsistentele fata de povestea deja prezentata si pentru ca plot-ul sa fie cat mai sumbru, inchegat si sinistru posibil – marca traditionala A Song of Ice and Fire.

Personaje cunoscute din carti si serial isi vor face aparitia in aceasta noua serie Telltale, cu tot cu faimosii actori precum Peter Dinklage (Tyrion Lannister), Lena Heady (Cersei Lannister), Natalie Dormer (Margaery Tyrell) si Iwan Rheon (Ramsay Snow), care si-au oferit vocile pentru a realiza o atmosfera cat mai fidela serialului HBO.

Urmeaza sa vedem ce va iesi, dar pana in momentul de fata, studio-ul Telltale nu a dat gres cu marile productii si sunt cert ca aceasta serie va aduce o abordare proaspata, datorita mecanicii unui joc video cu povestea cartilor/serialului.

Primul episod al seriei video-ludice va fi lansat pe data de 2 Decembrie a acestui an pentru PC si Playstation 4, urmand ca variantele de Xbox One/Xbox 360 si PlayStation 3 sa fie lansate pe 4, respectiv 8 Decembrie.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.