IMG_3291extraAm fost foarte surprins că ediția acestui an a convenției Game Developer’s Conference a bubuit de panouri informative și mai ales, standuri care au dorit să exemplifice lunga istorie a jocurilor video. Desigur, avem și poze pentru cei nostalgici.

 

Sunt foarte bucuros când am aflat că mai bine de jumătate din ce a decurs la GDC12 nu a fost un șir întreg de lansări și debuturi.

Culmea, GDC-ul acestui an a ținut să amintească generațiilor că odinioară, erau vremuri poate mai bune pentru jocurile video. Vremuri pe care le amintesc cu drag, când al meu Pentium 1 la 166Mhz, 1GB Ram, 16mb Memorie cu hard de 1gb huruia perle precum X-Com, Blood and Magic sau Crusader, non-stop.

Vremuri când apele încă erau neexplorate și netestate, vremuri când un concept nou însemna ceva pentru fiecare gamer și nu doar un element care în ziua de azi ar fi considerat de generația hapsână ca, standard. Când hardware-ul chiar reprezenta un impas dificil și nu numai. Mă bucur că anumiți developeri precum Sid Meyer au ținut musai să trimită un mesaj tuturor gamerilor și să ne aducă aminte de „The Golden Age of Gaming”. Pozele făcute de Fulger de la standul GDC12 Play sunt multe așa că aveți ce savura.

 

{gallery}/2012/02-events/gdc2012/istoria_jocurilor{/gallery}

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.