In cazul in care duceati lipsa de curse pe PS3, e momentul sa va spunem ca seria Gran Turismo revine pe scena consolelor cu un titlu mai insetat de viteza ca niciodata.

Pe 6 decembrie a fost lansat cel mai nou titlu din seria Gran Turismo si, surprinzator sau nu, jocul a aparut in acelasi timp in toata lumea, inclusiv in Romania. 15 ani a trecut de la debutul lui GT, iar cei de la Polyphony Digital Inc. au hotarat sa rupa piata in doua realizand cel mai realist si complet simulator de curse aparut pentru console.

Gran Turismo 6 se lauda cu „doar” 1200 de masini (dintre care 120 nu au mai fost prezente pana acum in colectia GT) si 37 de circuite, inclusiv 7 piste noi, dintre care putem aminti Circuitul Silverstone, Mount Panorama din Australia și Ascari Race Resort din Spania.

„Este incredibil ce am atins în cei 15 ani de când a apărut primul joc Gran Turismo, dar nu putem spune că ne-am oprit din procesul de inovare”, declară Kazunori Yamauchi, creatorul seriei Gran Turismo şi preşedintele Polyphony Digital Inc. „Ne-am dorit ca Gran Turismo să reprezinte un nou tip de joc de curse, care să se concentreze pe realism şi, astfel, să-i inspire pe entuziaștii de automobilsim din întreaga lume. Evoluţia incredibilă a seriei este cel mai important factor care motivează Polyphony pentru a-şi continua eforturile de a redefini şi rafina în permanență genul simulatoarelor de curse”.

Gran-Turismo-6-36Jocul are parte de un nou motor fizic, meniurile au fost schimbate pentru ca acestea sa fie mai user friendly, iar cei de la Polyphony promit ca vor scoate actualizari regulate pentru a imbunatati experienta soferului virtual, inclusiv DLC-uri cu masini, curse, caracteristici si functii noi. Totodata s-au incheiat parteneriate cu 28 dintre cliderii industriei auto, pentru a crea noi autoturisme sub inițiativa Vision Gran Turismo. Printre giganții industriei automobilistice se numără: Alfa Romeo, Alpine, Aston Martin, Audi, Bertone, BMW (bonus: M4 Coupé complet recreat si disponibil in 2014), Daihatsu, Ford, GM, Hyundai, Honda, Infiniti, Italdesign, Jordan, Lamborghini, Lexus, Mazda, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nike, Nissan, Peugeot, Subaru, SRT(Chrysler), Tesla, Toyota, Volkswagen, Zagato.

Sunt sigur ca cei care se plictisesc repede de modul Singleplayer, vor avea placerea sa-si testeze skill-urile intr-un mod online in care accentul va pica pe comunitate si de la anul vor avea chiar posibilitatea de a comunica unul cu altul folosind propriile lor dispozitive mobile.

Jocul Gran Turismo 6 poate fi cumparat de aici.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.