GTA V Redux este un complet overhaul adus ultimului titlu din franciza, fiind mai mult decat un ENB. Trailer-ul dovedeste totul.

 

Am fost obisnuiti sa vedem diferite ENB-uri pentru jocurile Grand Theft Auto, fiind o compilatie de fisiere care modificau complet partea grafica a jocului (dar nu va ganditi la texturi). GTA V a beneficiat de aceste moduri inca de la lansarea din aprilie 2015, dar GTA V Redux nu este un simplu ENB.

Pe langa schimbarea unui timecyc, a efectelor si totodata a „atmosferei” jocului, Redux aduce si modificari la mecanici, dar si inlocuieste multe texturi cu unele 4K. Partea si mai frumoasa este ca permite utilizatorului sa aleaga dintr-o gama larga de reshade-uri, pe care le poate schimba usor, doar cu un simplu replace in folderul jocului.

Legat de FPS, si stiu ca multa lume e interesata de asta, tin va sa spun ca developer-ul estimeaza un drop de la 5 pana la 20 de FPS-uri, asa ca fiti siguri ca PC-ul vostru poate indura pierderea. 70 de GB „cantaresc” toate modificarile.

Iata cum arata jocul dupa instalarea Redux, iar mai jos aveti un ghid de instalare:

UPDATE: Aparent, creatorul modului a folosit anumite parti pentru partea de efecte a Redux de la VisualV, un alt mod aparut acum luni bune.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.