Maine, 16 noiembrie are loc LAN party-ul BYOC organizat de LSE (Liga studentilor electronisti). Evenimentul a devenit deja traditie, ajungand la a 10-a editie; sunteti asteptati incepand cu ora 12 la cantina Leu (Bulevardul Iuliu Maniu 1-3) pentru a urmari sau a lua parte la competitii de gaming, a privi demonstratii si a va simti bine.

Jocurile in care se vor duela peste 200 de concurenti sunt: NFS Most Wanted, FIFA, DotA2 si Starcraft 2. Participarea a fost pe baza de inscriere, dar nici publicul nu a fost uitat. Vor fi competitii si pentru public si veti avea ocazia sa il provocati pe Octav „ang” Cretu la un meci de 1v1 in League of Legends pentru a castiga premii surpriza, si nu, nu este vorba de vouchere la Jerry’s Pizza.

in pauza dintre competitii, colegii nostri LAB501 vor face o demonstratie cu azot lichid (in jurul orei 15:00), iar concursurile pentru vizitatori vor continua de la 17:00.

afis-lseNu uitati sa treceti pe la standurile partenerilor (GIGABYTE, AMD) pentru a vedea ultimele technologii precum si pe la standul EA, dar sa aveti la voi si un CV, deoarece gigantul face recrutari. Pentru maine v-am pregatit si un corner unde veti putea compara in mod direct doua monitoare BenQ, unul la 60 Hz si unul la 120 Hz si astfel veti putea experimenta avantajele aduse de un refresh rate mai mare.

De asemenea, veti avea ocazia sa dati o tura prin Real Racing 3 jucand asa cum trebuie pe consola NVIDIA Shield. Evident, vor fi si premii puse la bataie. Iar daca vreti sa va incercati norocul in gamingul pe touchscreen, va veti putea juca pe o tableta Allview VIVA i8 si veti putea castiga si acolo premii consistente.

Toate acestea fiind spuse, va asteptam sambata la LAN Party.

Extra info gasiti aici

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.