Aww Yiss! Yours truly si cu Poetul va asteapta la standul BenQ din cadrul East European Comic Con pentru mici, bere, gratare si o tona de premii. Concursurile sunt simple si ai nevoie de putina iscusinta pentru a pleca acasa cu un monitor BenQ sau un procesor AMD.

Tot ce trebuie sa faci e sa tai capatani, sa scoti inimi si sa rupi siri de spinare in Mortal Kombat X sau sa stai degeaba cu gamepad-ul in mana daca crezi ca asa o sa castigi. La final, za best pleaca acasa cu un minunat BenQ XL2411Z si va folosi pana la adanci batraneti refresh-ul de 144 Hz. Concursul de Mortal Kombat se desfasoara vineri incepand cu ora 17:00.

Stim ca e posibil sa nu iti placa Mortal Kombat X, asa ca sambata poti sa iti pui in aplicare experienta acumulata in copilarie jucand „Pac-Pac” si te invitam ii nimicesti pe toti intr-un concurs 1v1 pe Aim Map. Concursul de Counter Strike: Global Offensive se desfasoara sambata si incepe de la ora 11:00. Poti castiga tot un monitor BenQ XL2411Z sau un procesor AMD. Depinde pe ce loc iesi.

Si nu puteam sa lasam la o parte tocmai cel mai popular joc MOBA. Asadar, duminica vino pregatit cu toate vrajile tale, inclusiv cele de la naftalina pentru ca poti castiga tot un monitor la 144 Hz BenQ XL2411Z sau un procesor AMD. Concursul de League of Legends 1v1 se desfasoara duminica incepand cu ora 11:00.

Bineinteles, la standul BenQ vor mai avea loc tot felul de tombole, asa ca fa bine si prezinta-te ca sa poti participa. Marele premiu la tombole este un monitor pentru jocurile RTS, BenQ RL2455HM.

A, si sa nu cumva sa uit. Veti putea vedea si voi live ce inseamna tehnologia FreeSync de la AMD. Sa nu uitati sa si cititi despre ce face aceasta tehnologie la noi pe site in sectiunea 3D.

Ce mai astepti?!

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.