Ne pare rau daca am dat sperante false fanilor seriei dar asta este adevarul despre aceasta serie de succes. Va aduceti aminte de zilele din anul 2004 nu? Ah ce zile minunate si pline de fericire.

Valve tocmai iesise cu mult ravnitul Half-Life 2 despre care pana si bunicii stiau ca se va lansa dar numai ca nu stiau cand din cauza a multor delay-uri primite de serie pe parcursul anilor. Au fost zile minunate si in acelasi timp ore bune de gaming intr-un joc care pana si azi este foarte cunoscut si iubit de multi fani infocati ai seriei. 3 ani mai tarziu am avut al doilea si ultimul episod al seriei Half-Life 2 (poa3ish) de pana acum unde fara sa va dam spoiler-e s-au intamplat unele actiuni cu unii caracteri principali ai seriei.

Mai jos puteti viziona o parodie creata recent despre Half-Life 3 si un Gordon Freeman mai in varsta dar care totusi are amintiri destul de frumoase.

Dupa cum puteti vedea, Gordeon Freeman inca asteapta sa iasa sequel-ul acestei serie de jocuri de succes… si pe langa asta ii aseamana lui Gabe Newell care este in acest moment presedinte si fondator principal al companiei Valve. Din pacate va anuntam ca nu sunt detalii despre Half-Life 3 si nimic nu va fi anuntat pana cand cineva din familia Valve nu se va decide sa ia acest proiect sub aripa. Dar ce va putem spune si promite e ca daca aflam orice detaliu despre Half-Life 3 va fi stirea postata in cel mai scurt timp posibil.

Intre timp va invitam sa re-incercati seria si sa va jucati din nou seria si in acelasi timp sa incercati si alte jocuri precum prea-popularul Garry’s Mod. Eu cu siguranta ii simt durerea actorului asa ca brb, re-starting Half-Life series.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.