Harti si gamemode-uri noi pentru Overwatch

Written by  // 08 November 2016 //
(1 Vote)
  Harti si gamemode-uri noi pentru Overwatch
  In ultima perioada se pare ca din toate jocurile celor de la Blizzard, acestia s-au ocupat cel mai mult de Overwatch. Si e si de inteles de ce.

   

  Overwatch a atins nu de mult numarul de 20 de milioane de jucatori, asta la 6 luni de la lansare. La BlizzCon am vazut lansarea Sombrei, noul erou din Overwatch, dar Blizzard a anuntat si alte bunatati pentru jucatorii sai de Overwatch.

  Unul dintre developeri a anuntat chiar pe scena faptul ca 2 noi harti sunt in development, dintre care una a ajuns deja pe Public Test Region (PTR):

  • Oasis - o harta de control
  • Echo Point Antarctica - baza eroului Mei

  Echo Point Antarctica este si locul unde se vor juca unele dintre meciurile noului mod Arcade. Acest gamemode se divizeaza in urmatoarele:

  • 6v6 Quick Play - vechiul quick play, cu limita de 1 erou
  • 6v6 no limits - vechiul quick play, fara limite de eroi
  • 3v3 cu eroi la alegere
  • 1v1 cu eroi random

  In alta ordine de idei, s-a anuntat si Overwatch League, un sistem foarte complex prin care Blizzard si-a propus sa dezvolte foarte mult Overwatch la capitolul eSports. Doua video-uri de prezentare le aveti mai jos:

   


  Bolog Paul

  Jucator competitiv de Battlefield 4 si mai nou de Overwatch, imi umplu o parte din timpul liber de-alungul anilor de studiu la Drept cu o doza de IT.

  You are here: HomeNews Harti si gamemode-uri noi pentru Overwatch