Blizzard Entertainment vor da drumul la barajul plin cu invitatii pentru urmatorul mega test ALPHA al MOBA-ului Heroes of the Storm.

Conform studioului, acesta va trimite un val maricel de invitatii pentru toate zonele lumii, in special Europa.

Clientul jocului va rula pe o singura limba (Engleza), iar microtranzactiile se vor realiza in moneda specifica regiunii. Nu uitati ca in urmatoarele saptamani, cand Blizzard se va simti in stare sa faca demersuri in ceea ce priveste globalizarea testului ALPHA, vor urma si account wide wipes, ceea ce inseamna ca toti jucatorii invitati pana acum vor avea conturile resetate de la 0.

Nu disperati insa, caci banii dati pe microtranzactii vor fi restituiti. Pana cand acest lucru se va intampla, noi vom pregati un mic preview al testului ALPHA in scris, cat si sub forma unor streamuri LIVE pe care le puteti viziona pe canalul nostru oficial de Twitch.tv.

Pentru a va inscrie la viitoarele perioade de testare publice ale MOBA-ului Heroes of the Storm, puteti sa va creati un cont de Battle.net AICI sau daca aveti deja unul, trebuie doar sa cautati in pagina de Account Management sectiunea numita Games and Codes, Beta Profiles si sa bifati casuta cu Heroes of the Storm. Good luck!

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.