Ma gandeam ca Heroes of the Storm se va limita la o chestie destul de simplista si foarte limitata din punct de vedere al gameplay-ului……….DAR!

Dar lucrurile par sa se indrepte spre plaiuri mai bune, caci Blizzard a dezvaluit noul mod (ce-i drept putin cam rautacios si lacom) de a iti personaliza eroii in Heroes of the Storm.

Gameplay-ul este in mare parte similar cu cel al runelor din League of Legends, unde dupa un anumit nivel iti poti personaliza eroii cu bonus-uri in atribute pentru a primi un avantaj in early/late game.

Pe scurt, sistemu se numeste Artifacts, acesta fiind deblocat la nivelul 15. Poti colectiona 3 feluri de simboluri pentru a debloca efecte de diverse natura (active/pasive), pentru a debloca mai multe sloturi, evident trebuie sa cheltuiesti niste Gold.

Conform echipei de development, acest sistem de personalizare va asigura economia jocului si interesul jucatorilor in a regulariza preturi impuse. In orice caz, avand in vedere ca aceste Artifacts nu pot fi vandute sau cumparate intre playeri, atunci nu stiu de ce m-ar interesa sa dau gold in game pe personalizari, cand pot sa imi cresc un pool de eroi si sa invat sa joc.

Anyway, e o initiativa semi-competenta si o incercare de a atrage o imagine mai pozitiva asupra jocului, ceea ce-i perfect normal. Cu atat mai mult cat acum Blizzard a mai anuntat ca va introduce noi skin-uri speciale pentru comunitate, plus anuntarea unui nou erou din Warcraft, anume Rehgar.

Puteti citi mai multe despre Heroes of the Storm si sistemul de Artifacts pe site-ul oficial al jocului.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.