Iata ce s-a anuntat legat de Starcraft 2 la BlizzCon

Written by  // 08 November 2016 //
(0 votes)
  Iata ce s-a anuntat legat de Starcraft 2 la BlizzCon
  Starcraft II a avut si el o hala special dedicata la BlizzCon, eveniment finalizat acum 2 zile. Sa vedem ce au anuntat Blizzard pentru jocul lor de strategie.

   

  Anunturile au inceput sa curga de la ceremonia de deschidere, pana cand s-a dat startul in hala dedicata Starcraft II.

  Blizzard au anuntat un bundle special numit War Chest. Acesta ofera content noua, putand fi cumparat ca o harta virtuala pentru a obtine acest content. Aceste war chest-uri au anumite misiuni disponibile in doua sezoane pe care Blizzard si le-au propus in acest an, care vor avea legatura cu evenimentele majore de eSports ale jocului. O parte din acest content poate fi, au spus producatorii, skin-uri pentru factiuni anume, precum Tal'darim, Primal Zerg sau mercenarii Terran. Mai multe detalii vor veni, insa, pana la jumatatea anului viitor.

  55

   

  Cat despre modul co-op, un nou commander numit Alexi Stukov. Se spune ca va imprumuta cate putin de la Zerg si Terran la partea de design si mecanici.

  Tot pe partea de co-op au fost anuntate doua noi harti:

  • Miner Evacuation - o planeta infestata, unde trebuie sa evacuezi minerii si sa mentii securitatea pana acestia urca in nave ca sa scape
  • Dead of Nigh - originala din 2011, vine in co-op cu cateva update-uri.


  Bolog Paul

  Jucator competitiv de Battlefield 4 si mai nou de Overwatch, imi umplu o parte din timpul liber de-alungul anilor de studiu la Drept cu o doza de IT.

  You are here: HomeNews Iata ce s-a anuntat legat de Starcraft 2 la BlizzCon