Noul patch pentru World of Warcraft va cladi atmosfera pentru noul expansion pack, Warlords of Draenor. Asta inseamna: „GET READY TO RUMBLEEEEEE!”

Ok. De unde sa incepem? In primul rand, TOATE rasele vor primi texturi, efecte, animatii etc noi, conform promisiunilor studioului Blizzard in a aduce o gura de aer proaspat universului World of Warcraft.

Asta inseamna ca cei care sunt abonati acum la joc pot beneficia de noile modele raciale, acestea fiind frumos impachetate cu toate schimbarile majore pentru Warlords of Draenor.

Aventurierii virtuali vor avea oportunitatea de a incerca noi evenimente precum invazia Hoardei de Fier asupra Azeroth-ului, varianta noua (exclusiva pentru cei de level 90, momentan) a instantei clasice, Upper Blackrock Spire si nu in ultimul rand, schimbari drastice pentru TOATE clasele existente.

La ce va puteti astepta de la aceste schimbari? 

Pai in primul rand, fiecare clasa a fost remodelata cu un set nou de skill-uri si builduri, ceea ce inseamna ca peste 50 de abilitati inutile au fost scoase si acum puteti sa stati relaxati si sa va bucurati de fiecare stil de joc cu mai putine butoane si macro-uri frustrante.

Patch-ul va fi lansat pe data de 14 Octombrie a acestui an, iar varianta alternativa a unui Draenor va putea fi explorata pe deplin, incepand cu data de 13 Noiembrie a acestui an, cand expansion-ul Warlords of Draenor va fi lansat! Puteti incepe pregatirile pentru razboiul atemporal in Draenor, prin a precomanda jocul de AICI.

Sa ne vedem cu bine pe partea cealalta! Pana atunci, puteti sa va holbati la epic-ul noului ecran de login pentru Warlords of Draenor. Enjoy!

 

 

SURSA: MMO-Champion

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.