Dragon Age – Inquisition revine cu nou gameplay trailer ce ne spune povestea unei persoane batute de soarta, aflata la carma unui ordin de leguitori radicali numiti The Inquisition. Nu, nu este vorba de acea Inchizitie, caci acea Inchizitie nu ar fi fost asteptata de nimeni.

Anyway, jocul apare pe data de 7 Octombrie a acestui an pentru PC, consolele next gen PS4 & Xbox One, precum si inca una mai batrana ca PS3.

Mai jos aveti un trailer si un box art unde puteti observa ambiguitatea sexului a protagonistului/ei, precum si invazia de pe lumea ailalta vine sa ne mance tot Thedas-ul cu tot cu faimoasele branzeturi din Orlais, locatia unde actiunea jocului va avea loc. Si ca treaba sa fie la fel de dulce ca fata aia draguta din club la care te-ai holbat pentru mai mult de 2 ore, dar nu ai avut curajul s-o combini, jucatorul va putea alege dintre 4 rase mirifice exact ca in Dragon Age: Origins. Gameplay-ul jocului a fost de multe ori asociat si comparat cu cel al jocului The Elder Scrolls V: Skyrim, asa ca eu unul sper ca modurile cu waifu-uri si meme-urile cu sagetile infipte in genunchi sa fie prezente si in universul Thedas.

inquisition

Ce sa mai! Este un adevarat bairam plin cu ectoplasme, paganisme, ocult, creaturi si rase high fantasy / steampunk si alte banalitati scoase din mrejele Bioware-ului. Ce-i interesant este faptul ca scenariul acestui joc NU va fi scris de Jennifer „Hamburger Helper” Hepler. HIP, HIP! URA!

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.