Varianta ceva mai răsărită a popularului Mortal Kombat 2011, adică Injustice: Gods Among Us este pregătită să îşi facă apariţia la noi în ţară şi în format fizic….cu tot cu tipica lansare în vreun Mall.

Un fightning game cu mecanici bine finisate, cu un întreg catalog de super eroi şi ticăloşi luat direct din popularul univers al celor de la DC Comics, a fost dezvoltat de către cei de la NetherRealm Studios a.k.a Ed Boon şi gaşca sa pentru a vă oferi un pachet mai bun decât Mortal Kombat vs DC Universe. 

Însă noi revenim la lansarea cu pricina organizată de Best Distribution şi vă anunţăm că pe data de 20 Aprilie, începând cu ora 16:00 puteţi să veniţi în incinta magazinului MediaGalaxy din Mall Vitan. Puteţi să vă înscrieţi la turneu în care premiile vor consta în copii ale jocului (Collector’s Edition pentru primul loc), tricouri şi alte swag-uri. 

Duo-ul adorabil theGameCast.net format din faimosul roacăr Cosmin Aioniţă (a.k.a Rob Halford de la Bucureşti) şi al său partener Cătălin Niţu (a.k.a Mă găsiţi în Club Elephant în fiecare Vineri) vor fi şi ei prezenţi că doar na, parteneri de eveniment. 

Sunteţi încurajaţi să vă înscrieţi, să veniţi, să vă simţiţi bine şi să vedem cine e cel mai şmecher la capitolul fightning games.

Regulile concursului pot fi studiate aici, căci înscrierile se fac la faţa locului. Multă baftă!

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.