Putem spune ca niciodata nu este prea tarziu pentru un GTX 1080, avand in vedere performanta pe care o ofera aceasta placa video din familia Pascal.

 

Inoo3D introduce pe piata GeForce GTX 1080 iChiLL Black pentru racire hibrida, care combina silentiozitatea air-flow-ului cu eficienta water cooling-ului. Astfel, Inno3D promit o performanta sporita in racire de pana la 30%. Spre exemplu, in timp ce GTX 1080 Referece ar ajunge la 85 de grade Celsius in full load, Inno3D GTX 1080 iChiLL Black ar trebui sa ramana la o temperatura de aproximativ 60 de grade Celsius.

Desigur, acest GTX 1080 vine cu 8GB memorie GDDR5X la un bit-rate de 256biti, avand insa un clock rate de 1759 MHz.

LED-ul ‘iChLL’ de pe margine isi schimba culoarea in functie de activitatea placii video – rosu pentru full gear gaming, verde pentru lower power gaming si albastru pentru idle.

1

„Dorim sa satisfacem gamer-ul entuziast care are anumite cerinte. Cooling-ul hibrid permite stoarcerea fiecarui strop de performanta din una dintre cele mai bune placi video ale momentului. Nu ofera doar performanta in racire, ci si nivele mici de zgomot.”, a spus Stanley Wong, director la Inno3D.

Momentan nu avem alte detalii, cum ar fi pretul sau data exacta a lansarii, intrucat producatorul nu a anuntat aceste aspecte. Ne asteptam ca maxim pana la sfarsitul lunii sa se dezvaluie specificatiile complete, precum si pretul.

 

2

 

3

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.